Wie ben ik

Mijn naam is Ursula Gerwig. Ik ben gecertificeerd schoonheidsspecialiste. U mooi maken en laten ontspannen is mijn passie. Mijn specialismen zijn uiteenlopend van gezichtsbehandelingen tot fillerbehandelingen. Naast de behandelingen bent u ook van harte welkom voor professioneel advies.

Over het bedrijf

De schoonheidssalon is gevestigd op Nikkelslag 19 te Houten (voorheen waren hier hockey velden). De schoonheidssalon is aan huis en gevestigd op de tweede etage. De nagelstudio is gevestigd in de kapsalon op zolder. U moet 1 of 2 trappen op. Ik werk op afspraak en zelfstandig, u wordt altijd door mij geholpen. Ik werk zonder personeel, maar wel gezellig met mijn moeder die haar kapsalon op zolder heeft.

Prijslijst

Hyaluron pen

0,5 ML filler                                     €115,-
1 ML filler                                        €195,-

Wenkbrauwen

Henna brows                                 €17,50
Henna brows + epileren              €25,-
Verven + epileren                          €20,-
Epileren                                          €12,50 

Wimpers

Lashlifting                                    €40,-
Lashlifting + verven                    €47,50
Verven                                          €12,50

Gezichtsbehandelingen

BASIS          (40 minuten)                €29,95
EXTRA         (60 minuten)                €49,95
LUXE           (80 minuten)                €69,95
ACNE          (60 minuten)                €49,95 

*50% KORTING als dit in een gezichtsbehandeling wordt bijgeboekt

*Wimpers verven                                €12,50
*Wenkbrauwen verven + epileren   €20,-
*Wenkbrauwen epileren                   €12,50
*Harsen bovenlip                                €8,-
*Harsen kin                                          €8,-
*Harsen bovenlip &kin                       €15,-

Nagels

Gellak handen                                    €17,50
incl. oude lak verwijderen                €20,-
Gellak handen met manicure          €25,-
incl. oude lak verwijderen                €27,50
Gellak voeten                                     €22,50
incl. oude lak verwijderen                €25,-
Gellak voeten met pedicure basis  €35,-
incl. oude lak verwijderen                €37,50

Nailart                                    v.a     €0,75
Gellak verwijderen                          €8,-
Parafine bad handen                      €12,50

Massages

Massage rug        (35 minuten)         €25,-
Massage lichaam (50 minuten)        €45,-
Massage gezicht  (30 minuten)        €25,-
Massage voet      (15 minuten)         €12,50
Massage hand     (15 minuten)         €12,50
Tui Na massage   (35 minuten)        €30,-

Harsen

Harsen onderbenen                        €20,-
Harsen bovenbenen                       €20,-
Harsen hele benen                          €35,-
Harsen armen                                  €20,-
Harsen oksels                                  €17,50
Harsen bikinilijn                              €17,50
Harsen rug/schouders          v.a    €25,-
Harsen gezicht                                €25,-
Harsen bovenlip                             €8,-
Harsen kin                                       €8,-
Harsen bovenlip &kin                    €15,-

Betaling
Betaling contant of direct in de salon via een betaalverzoek.
-De salonprijzen zijn inclusief BTW.

Afspraken
Afspraak annuleren of verzetten tot 24 uur voor de afspraak, anders wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Bij het niet opdagen bij een afspraak wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Hygiëne
U dient kort voor een massage of het harsen te hebben gedoucht. 

Hyaluron pen

Met de pen wordt een filler op basis van hyaluronzuur ingebracht. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor een elastische huid en volume. Doordat dit een lichaamseigen stof is, is dit niet schadelijk. De hyaluron pen is zonder naald. De filler wordt ingebracht door middel van hoge luchtdruk. De filler blijft 6 tot 8 maanden in het gebied volledig zichtbaar, en wordt daarna door het lichaam langzaam afgebroken. Als u de behandeling binnen 4 maanden herhaald wordt de filler opgebouwd en blijft deze nog langer aanwezig. In de salon behandel ik alleen de lippen met de hyaluron pen. We kunnen het lip volume, het lip contour en de symmetrie van de lippen verbeteren.

  Wimpers

   Tijdens de lashlifting worden de natuurlijke wimpers gelift, geverfd & krijgen meer volume. Het resultaat zal leiden tot lange, gekrulde & volle wimpers. Ook worden de wimpers gevoed met een verzorgende wimper olie. Het resultaat houdt +- 6 weken aan. Hierna is het herhalen van de behandeling mogelijk.

   Wenkbrauwen

   Henna brows 

   De wenkbrauwen worden geverfd met henna verf. Niet alleen de haartjes worden geverfd, maar ook de huid. Samen kiezen we een passende kleur. De verf blijft tussen de 7 &14 dagen op de huid zichtbaar, en 5 tot 6 weken op de haartjes.

   Verven

   De traditionele manier van wenkbrauwen verven. Alleen de haartjes worden gekleurd. Samen kiezen we een passende kleur. De kleur blijft ongeveer 4 weken zichtbaar.

   Epileren

   Het epileren van de wenkbrauwen wordt gedaan doormiddel van hars en het epileren met een pincet. Door deze twee technieken te combineren worden ook alle dons haartjes verwijderd. Dit zorgt voor een extra strakke vorm.

   Harsen

   Met het harsen worden de haren met de haarwortel verwijderd. Het haar blijft voor een langere periode weg, 3-6 weken (afhankelijk van persoon en plaats). Als u regelmatig harst en niet scheert neemt de haargroei af.

   Gezichtsbehandelingen

   Gezichtsbehandeling BASIS (40 minuten)

   De behandeling wordt gebaseerd op het reinigen en/of hydrateren van de huid.

   Inclusief huidanalyse, huidadvies, reinigen ogen en lippen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging met borstelapparaat, masker, dag/nacht verzorging.

    

   Gezichtsbehandeling EXTRA (60 minuten)

   De behandeling wordt gebaseerd op reinigen, uitzuiveren, hydrateren en anti aging van de huid met een decolleté massage.

   Inclusief huidanalyse, huidadvies, reinigen ogen en lippen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging met borstelapparaat of waterdampapparaat indien nodig, onzuiverheden verwijderen, decolleté massage, masker, dag/nacht verzorging.

    

   Gezichtsbehandeling LUXE (80 minuten)

   De behandeling wordt gebaseerd op reinigen, uitzuiveren, hydrateren en anti aging van de huid met een uitgebreide decolleté en gezicht massage, oog en lipverzorging.

   Inclusief huidanalyse, huidadvies, reinigen ogen en lippen, oppervlakte reiniging, diepte reiniging met borstelapparaat of waterdampapparaat indien nodig, onzuiverheden verwijderen, decolleté en gezicht massage, uitgebreide oog en lip verzorging, masker met waterdampapparaat, dag/nacht verzorging. Hierbij worden ook luxere producten gebruikt.

   Gezichtsbehandelingen

   ACNE behandeling (60 minuten)

   De huid wordt gereinigd en de onzuiverheden worden verwijderd. De huid wordt door middel van een passende voorbehandeling voorbereid op het verwijderen van de onzuiverheden. Na het verwijderen van de onzuiverheden wordt de huid gekalmeerd met een masker en word de dag verzorging aangebracht. In kuur verband zorgt deze behandeling voor zichtbare verbetering. Bij de eerste behandeling krijgt u advies over de passende kuur de dagelijkse verzorging om het beste resultaat te behalen. Bij een kuur word een kuurprijs berekend. Deze prijs wordt vooraf besproken en is goedkoper dan losse behandelingen. Afhankelijk van je zorgverzekering kan er een deel of de hele behandeling vergoed worden.

    

   Laat uw onzuiverheden altijd door een specialist verwijderen. Door het onjuist uitknijpen van de onzuiverheden is de kans op litteken vorming groot.

    

   Specialistische behandelingen huidverbetering

   Momenteel verdiep ik mijzelf in verschillende soorten huid verbeterende behandelingen. Deze behandelingen gaan tot een diepere huidlaag en lossen het huidprobleem op van binnenuit. Onder deze behandelingen vallen fruitzuur peelings en micro needling. Hou sociale media in de gaten wat betreft deze behandelingen. Prijzen en meer informatie volgt.

   Massages

   Voor de massage begint mag u een geur kiezen, de gekozen geur wordt de gehele massage gebruikt. De massage begint met een scrub van het gebied dat gemasseerd wordt. Door de scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Na de scrub volgt de massage. Ter afsluiting wordt het gebied dat gemasseerd is ingesmeerd met een bodylotion of body oil. Dit voedt en verzorgt de huid. De massages zijn mild tot stevig, dit is afhankelijk van uw wens.

   Nagels

   Gellak is een nagellak die op de natuurlijke nagels wordt aangebracht. De lak blijft lang op de nagels blijft zitten en de nagels worden verstevigd. Hierdoor is het mogelijk om de natuurlijke nagels lang te laten groeien. De lak droogt door middel van een lamp met UV LED licht. De nagels zijn direct droog. Bij de eerste behandeling wordt €3 toeslag gerekend i.v.m de persoonlijke vijlen.

    

   Handen
   De lak blijft 2 tot 3 weken zitten op de handnagels. De nagels worden indien nodig geknipt, in vorm gebracht met de handvijl en de nagelriemen worden verzorgd. Er wordt bij de handen alleen gebruik gemaakt van een handvijl, hierbij beschadigen de eigen nagels niet.

   Deze behandeling is ook te combineren met een manicure. Bij de manicure worden de nagelriemen uitgebreider verzorgd, de handen verzorgd en u krijgt een handmassage.

    

   Voeten
   De lak blijft 6 tot 8 weken zitten op de voetnagels. Voor de behandeling gaan de voeten in een luxe voetenbadje. De nagels worden indien nodig geknipt, in vorm gebracht met de handvijl/elektrische vijl en de nagelriemen worden verzorgd.

   Deze behandeling is ook te combineren met een pedicure basis. Bij de pedicure basis wordt er aan het voeten bad baking soda toegevoegd, de nagelriemen worden uitgebreider verzorgd, de voeten worden gescrubd, kleine eeltplekken worden verwijderd, een voedend voetenmasker, voet crème en u krijgt indien gewenst een voetmassage.

   Contact

   Openingstijden
   Ik werk alleen op afspraak.
   Bel om een afspraak te maken!

   Uniek BeautySalon
   Nikkelslag 19
   3991 RG, Houten

   06 255 246 88
   Uniekbeautysalon@gmail.com

   KvK: 74064878
   IBAN: NL49 INGB 0008 5893 61

   Hairstyling Rose